Filipińska Wołowina Stir-Fry

Filipińska Wołowina Stir-Fry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Filipiński Stir-Fry wołowiny może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 487 kalorii, 30g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz steki z Nowego Jorku, seler, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.

Instrukcje

1
Umieść pokrojony stek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek W PlastrachStek W Plastrach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać skrobi kukurydzianej na plastry wołowiny i wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WołowinaWołowina
3
Ubić sos sojowy i cukier razem w małej misce, aż cukier się rozpuści; wlać na plastry wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
CukierCukier
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
5
Ciepła 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju do miękkości, 5 do 7 protokół. Sos ostrygowy wymieszać z cebulą i czosnkiem; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj groszek śnieżny, zielony groszek, marchew, seler i czerwoną paprykę; gotować i mieszać, aż warzywa będą lekko miękkie, ale nadal chrupiące, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Zielony GroszekZielony Groszek
WarzywaWarzywa
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarchewMarchew
SelerSeler
7
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzać 2 łyżki oleju na oddzielnej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Usunąć wołowinę z marynaty, wytrząsając nadmiar wilgoci; wyrzucić marynatę. Smażyć plastry wołowiny na gorącym oleju do pożądanego stopnia doneness, 3 do 5 minut na stronę dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Dodać gotowaną wołowinę do mieszanki warzywnej i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn