Filety Z Łososia Szkliwione Balsamicznie

Filety Z Łososia Szkliwione Balsamicznie
Filety z łososia szkliwione Balsamicznie to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, filety z łososia, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Filety Z Łososia Szkliwione Balsamicznie, Filety Z Łososia Balsamicznego Dijon, oraz Filety Z Łososia Szkliwione Klonem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Linia blacha do pieczenia z folią aluminiową i spray z nieprzywierającym sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryj mały rondel nieprzywierającym sprayem do gotowania. Na średnim ogniu, gotować i mieszać czosnek do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszać z białym winem, miodem, octem balsamicznym, musztardą oraz solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, przez około 3 minuty, lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
Wino BiałeWino Białe
MusztardaMusztarda
MiódMiód
4
Ułóż filety z łososia na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Filety posmarować szkliwem balsamicznym i posypać oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10-14 minut lub do momentu, gdy miąższ będzie łatwo płatkowany widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Filety posmarować pozostałą glazurą, doprawić solą i pieprzem. Użyj szpatułki, aby przenieść filety na półmisek, pozostawiając skórę na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn