Filety Wieprzowe Z Sosem Wiśniowym
Need a dairy free main course? Filety wieprzowe z sosem z ciemnej wiśni mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 570 kalorii, 54g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, bourbon, schab i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj SOS Merlot z ciemnej wiśni na jogurcie, Cherry Cola Pulled wieprzowina z sosem wiśniowo-musztardowym, oraz Wieprzowina duszona w ciemnym sosie sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Schab pokroić na 4 filety; posypać równomiernie solą i pieprzem. Bezpiecznie zawiąż 12-calowy kawałek sznurka kuchennego wokół każdego fileta, w razie potrzeby.
Gotować filety wieprzowe w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru. Wymieszać bulion wołowy i bourbon; dodać do patelni, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Wyjąć filety na talerz, rezerwując soki z patelni i ogrzać.
Usuń i odrzuć ciąg kuchenny.
Wiśnie odcedzić, rezerwując syrop w małej misce.
Wymieszać syrop wiśniowy, skrobia kukurydziana, a następnie 4 składniki; dodać do patelni z reserved soki patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; usunąć goździki i wymieszać z wiśniami i posiekanymi tostami pekan. Wymieszać równomiernie na ciepłych filetach wieprzowych.
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.