Filety Rybne Z Orzechami Pekan
Need a pescatariańskie danie główne? Pekan-Crusted filety rybne może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, olej roślinny, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Rybne Z Pistacjami, Filety Rybne Z Chipsami, oraz Migdałowe Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pekan, bułkę tartą i skórkę cytrynową w płytkiej misce. Jajko i mleko ubić trzepaczką lub widelcem w innej płytkiej misce.
Posyp obie strony ryby solą i pieprzem. Rybę posmarować mieszanką jajeczną, następnie dobrze posmarować mieszanką orzechów pekan, lekko wciskając w rybę.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rybę. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować 6 do 10 minut, obracając raz ostrożnie z 2 turners pancake, aż ryba płatki łatwo widelcem i jest brązowy.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.