Filety Rybne Valenciennes
Filety rybne Valenciennes mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 189g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 18,03 zł za porcję. Jeśli masz margarynę, pietruszkę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Filety Rybne, Filety Rybne Panfried, oraz Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
Na szerokiej patelni z pokrywką gotować cebulę i grzyby na średnim ogniu w margarynie przez około pięć minut, często mieszając.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i umieść filety rybne na grzybach w jednej warstwie.
Pozostałe składniki posypać rybą.Przykryć patelnię i gotować delikatnie przez około 20 protokół (25 protokół, jeśli filety były zamrożone).Ostrożnie przełożyć filety na talerz.Jeśli sos jest wodnisty, gotuj szybko. W przeciwnym razie wlać grzyby, cebulę i soki na rybę i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.