Filets de Sole Baumaniere

Filets de Sole Baumaniere
Filets de Sole Baumaniere może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 16,6 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1272 kalorii, 116g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Mieszanka wermutu, żółtka jaj, zasobów rybnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Filets de Sole Baumaniere, Świąteczne Filety, oraz Filety rybne Bergie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść muszle krewetek na tacy w 300 stopni F. piekarnik na 30 minut do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usunąć
3
Umieść 1/2 szklanki wytrawnego wermutu w garnku na delikatnym ogniu, dodaj filety rybne i dopraw solą i pieprzem cayenne. Przykryć patelnię i kłusować rybę przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Wytrawny WermutWytrawny Wermut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Miejsce muszle krewetek w blenderze z 1/4 Puchar Wytrawny wermut i roztopione masło. Mieszamy do uzyskania gęstej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawny WermutWytrawny Wermut
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Filety z soli umieścić na rozgrzanym naczyniu i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SoliFilety Z Soli
6
Miejsce Shrimp Shell pasty w górnej części podwójnego kotła na ciepło i dodać 5 / 8ths Puchar ryby kłusownictwo zasobów, liść laurowy, tymianek i szczypta szafranu i pozostawić mieszaninę do zaparzenia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SzafranSzafran
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
7
Umieścić małże na patelni na dużym ogniu z wytrawnym białym winem i przykryć patelnię. Gotować kilka minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Usuń małże z muszli. Sita Shrimp Shell mieszaniny do poparzonej śmietany-połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Żółtka wymieszać z odrobiną sosu, a następnie połączyć z resztą sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Podgrzać delikatnie, aż zgęstnieje i dodać brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
11
Udekoruj rybę małż łuskanych i gotowanych krewetek i płaszcz z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn