Filets de Sole Baumaniere
Filets de Sole Baumaniere może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 16,6 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1272 kalorii, 116g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Mieszanka wermutu, żółtka jaj, zasobów rybnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Filets de Sole Baumaniere, Świąteczne Filety, oraz Filety rybne Bergie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść muszle krewetek na tacy w 300 stopni F. piekarnik na 30 minut do wyschnięcia.
Umieść 1/2 szklanki wytrawnego wermutu w garnku na delikatnym ogniu, dodaj filety rybne i dopraw solą i pieprzem cayenne. Przykryć patelnię i kłusować rybę przez 5 minut.
Miejsce muszle krewetek w blenderze z 1/4 Puchar Wytrawny wermut i roztopione masło. Mieszamy do uzyskania gęstej pasty.
Filety z soli umieścić na rozgrzanym naczyniu i ogrzać.
Miejsce Shrimp Shell pasty w górnej części podwójnego kotła na ciepło i dodać 5 / 8ths Puchar ryby kłusownictwo zasobów, liść laurowy, tymianek i szczypta szafranu i pozostawić mieszaninę do zaparzenia przez 5 minut.
Umieścić małże na patelni na dużym ogniu z wytrawnym białym winem i przykryć patelnię. Gotować kilka minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią.
Usuń małże z muszli. Sita Shrimp Shell mieszaniny do poparzonej śmietany-połączyć.
Żółtka wymieszać z odrobiną sosu, a następnie połączyć z resztą sosu.
Podgrzać delikatnie, aż zgęstnieje i dodać brandy.
Udekoruj rybę małż łuskanych i gotowanych krewetek i płaszcz z sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.