Filet zapiekany w papryce Mignon ze szparagami
Przyprawiony filet z papryką Mignon ze szparagami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 202 kalorie, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, czosnek w proszku, czosnek w butelce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Ojciec S Dzień Papryka Crusted Filet Przepis Mignon, Ser Bleu Crusted Filet Mignon, oraz Filet z pieprzu Mignon z Port Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mielony czosnek, oliwę z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i szparagi w dużej misce, delikatnie podrzucając do herbu.
Połączyć 1/4 łyżeczki soli, pieprz, brandy, i czosnek w proszku; rub równomiernie na steki.
Umieść steki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 6 minut. Steki obrócić, dodać szparagi na patelnię. Broil 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.