Filet Z Łososia Inkrustowany Parmezanem
Filet z łososia inkrustowany parmezanem jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 40g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, przyprawy, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Food.com. z łyżką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Ziele Parmezanu Inkrustowane Tilapia, Longhorn Steakhouse Parmezan Inkrustowane Szparagi, oraz Fetan Inkrustowany Łosoś dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.