Filet Wołowy Z Rozmarynem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Filet z rozmarynu wołowego może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 12. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, musztarda dijon, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet Wołowy Z Rozmarynem, Filet wołowy z sałatką z kopru włoskiego i sosem z kremu rozmarynowego, oraz Filet rybny z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Polędwiczki osuszyć, następnie pokryć wszystkie strony solą, pieprzem i czosnkiem. Tuck rozmaryn gałązki pod sznurkami ze wszystkich stron pieczenia, pozostawiając kilka centymetrów między każdym.
Rozgrzać olej w ognioodpornej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie brązową polędwicę ze wszystkich stron (ale nie kończy się), w sumie około 10 minut.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż termometr włożony ukośnie 2 cale do środka rejestrów mięsa 120 ° F, 25 do 30 minut.
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut. (Temperatura mięsa wzrośnie do około 54°.) Odrzuć Sznurek i gałązki rozmarynu przed krojeniem.