Filet Mignon ze szparagami cytrynowymi

Filet Mignon ze szparagami cytrynowymi
Filet Mignon ze szparagami cytrynowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 193 kalorie, 28g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz szczyptę soli, stek z polędwicy wołowej, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Spróbuj Filet Mignon i czosnek szparagi, Filet Mignon, oraz Filet Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą, ciężką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posyp obie strony steku 1/8 łyżeczki soli, papryki i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
3
Dodaj stek na patelni i gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi na parze, pod przykryciem, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
5
Szparagi skropić sokiem i posypać odrobiną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SokSok
SólSól
6
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia56
Magazyn