Filet Mignon ze szparagami cytrynowymi
Filet Mignon ze szparagami cytrynowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 193 kalorie, 28g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz szczyptę soli, stek z polędwicy wołowej, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Spróbuj Filet Mignon i czosnek szparagi, Filet Mignon, oraz Filet Mignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać małą, ciężką patelnię na średnim ogniu.
Posyp obie strony steku 1/8 łyżeczki soli, papryki i pieprzu.
Dodaj stek na patelni i gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi na parze, pod przykryciem, 3 minuty.
Szparagi skropić sokiem i posypać odrobiną soli.