Filet Mignon z sosem musztardowym z pieprzu może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 259 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $5.14 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką bulion wołowy, olej roślinny, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Filet Mignon z sosem musztardowym z pieprzu, Filet Mignon z sosem pieprzowym, oraz Filet Mignon z sosem pieprzowo-pomarańczowym.
Instrukcje
1
Steki posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Rozgrzej olej na 9-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala