Filet Mignon z sosem Grzybowo-winnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.8 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 444 kalorie, 23G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka popękanego pieprzu, margaryny w sztyfcie, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Mignon z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, Filet Mignon Z Sosem Grzybowo-Winnym - Wersja Lekka Waga Wat, oraz Filet Mignon z sosem z czerwonego wina.
Instrukcje
1
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać szalotki i grzyby; smażyć przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
3
Dodaj 1 szklankę wina i 3/4 szklanki consomm; gotować przez 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w misce. Zwiększyć ciepło do wysokiej; gotować mieszaninę wina, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać do pieczarek w misce; odstawić. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
6
Posypać pieprzem steki. Roztopić 1 1/2 łyżeczki masła w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj steki; gotować 3 minuty z każdej strony. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 1 1/2 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
8
Umieścić na talerzu; zachować ciepło.
9
Połącz sos sojowy i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy
10
Dodaj 1/2 Puchar wina i pozostałe consomm na patelni; zeskrobać patelnię poluzować rumiane bitów. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj mieszaninę grzybów, mieszankę skrobi kukurydzianej i suszony tymianek; doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę, stale mieszając.