Filet Mignon z prażonymi ziemniakami i szparagami

Filet Mignon z pieczonymi ziemniakami i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 5,83 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szparagi, ziemniaki do pieczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Pieczony Filet Mignon, Sos Z Wina Wiśniowego I Łatwe Puree Czosnkowe, Filet Mignon i czosnek szparagi, oraz Filet Mignon nad homarem Boursin puree ziemniaczane z redukcją Merlot.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów; posypać 1/4 łyżeczki soli. Odstawić.
Wrzucić ziemniaki z olejem, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż w jednej warstwie na dnie patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 500 przez 10 minut.
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Polędwicę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Dodaj polędwicę do patelni brojlerów, zagnieżdżając ją w mieszaninie ziemniaków.
Piec w temperaturze 500 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio), mieszając raz ziemniaki.
Polędwicę i ziemniaki ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Dodaj szparagi i wodę do patelni.
Piec w 500 przez 10 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Podawać z polędwicą i ziemniakami.