Filet Bubbly Bake

Filet Bubbly Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj filet Bubbly Bake. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 843 kalorie, 102g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, sok z cytryny, krem zupa grzybowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sola Filet Piec Z Serem, Ginger Bubbly, oraz Tickled - Pink Bubbly dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mrożone filety pokroić na cztery porcje.
2
Umieścić w płytkiej, natłuszczonej zapiekance.
3
Zupę grzybową, cebulę, sok z cytryny i wodę wymieszać i zalać filetami.Top z tartym serem (czasami używam nieco więcej niż 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Piec na gorąco nad (450 stopni) przez 20 minut lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia44
Magazyn