Figi z kozim serem
Figi sączące się z kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz pod ręką figi, kozi ser, liście winogron i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Pieczone Figi Z Kozim Serem, Ciepłe figi z kozim serem, oraz Figi w kocu z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Zrób małe nacięcie na dole każdej figi (wystarczająco duże, aby pomieścić końcówkę torebki z ciastem).
Wstaw kozi ser Do Woreczka z gładką końcówką. Napełnić figi kozim serem, wciskając niewielką ilość sera na dno każdej fig. Figi będą pulchne po napełnieniu. Owinąć każdą figę liściem winogron, a szaszłyk 2 do 3 fig na każdym szaszłyku.
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Umieść szaszłyki figowe na gorącym grillu. Gotować przez 2 do 3 minut, obracając raz.
Skropić miodem i podawać.