Figi i orzech Biscotti

Figi i orzech Biscotti
Figowo-orzechowe biszkopty to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 24 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Marthy Stewart ma 10 fanów. Jeśli masz figi calimyrna, mąkę, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Figi I Orzech Biscotti, Figi i orzech Biscotti, oraz Figi I Orzech Biscotti dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn