Figi i kozi ser Bruschetta

Figi i kozi ser Bruschetta
Figi i kozi ser Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, bagietka chlebowa, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Ser Kozi Bruschetta, oraz Ser Kozi Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż figi będą miękkie. Odkryć i gotować 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Na każdą kromkę chleba nałożyć 1 1/2 łyżeczki mieszanki fig i 1 1/2 łyżeczki koziego sera. Ułożyć bruschettę na blasze do pieczenia; posypać równomiernie orzechami włoskimi. Broil 2 minuty lub aż orzechy zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
ChlebChleb
OrzechyOrzechy
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn