Fiambre de Salmón (łosoś i ryż)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Fiambre de Salmón (Pakiety łososia i ryżu). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 768 kalorii, 44g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 5,02 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego kminku, Sznurka kuchennego, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowany łosoś i ryż kokosowy z salsą kukurydzianą, Paczki Z Łososiem, oraz Paczki Z Grillowanego Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój liście babki w 8 kwadratów.
Umieść 1 kawałek liścia na powierzchni roboczej i umieść drugi liść na górze, skierowany w przeciwnym kierunku, jak tworząc cross.In miska wymieszać gotowany ryż z sosem aliños.Umieść 1/2 szklanki mieszanki żółtego ryżu na środku liści bananowca.
Umieść 1/4 szklanki groszku i 1/4 szklanki marchwi na wierzchu ryżu i umieść 1 filet z łososia na wierzchu warzyw.Złóż liście bananowe, jedną z czterech stron w tym czasie, tak aby liście obejmowały całe nadzienie, tak jak robisz paczkę. Krawat sznurkiem rzeźnika. Kontynuuj proces, aż wszystkie tamales są owinięte i związane.Owiń je ponownie papierem foliowym. Doprowadzić osoloną wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać okładki opakowania i gotować przez około 20 protokół.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić przed rozpakowaniem.