Fettucine z krewetkami

Fettucine z krewetkami
Fettucine z krewetkami wymaga około 35 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis peskatariański ma 454 kalorie , 31 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 2,72 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup masło, pietruszkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 45% , to danie jest solidne. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Fettucine Alfredo z cytryną i pieprzem , Makaron z czosnkiem i krewetkami oraz Azjatyckie smażone krewetki .

Instrukcje

1
Ugotuj fettuccine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż krewetki na maśle przez 4 minuty lub do momentu, aż krewetki staną się różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Bogaty I Kremowy LukierBogaty I Kremowy Lukier
Szkło MarsalaSzkło Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Pokrojonego W Kostkę Sera Cheddar Lub Do Smaku4 Uncje Pokrojonego W Kostkę Sera Cheddar Lub Do Smaku
2
Dodaj pietruszkę, czosnek, sok z cytryny, bulion, sól i pieprz. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do momentu, aż czosnek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Przekrojona Na Pół, Plus 1 CebulaBiała Cebula, Przekrojona Na Pół, Plus 1 Cebula
1-3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Cukru, Podzielone1-3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Cukru, Podzielone
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Różne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W PlasterkiRóżne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W Plasterki
1 Słoik (12 Uncji) Sosu Z Indyka1 Słoik (12 Uncji) Sosu Z Indyka
3
Odcedź fettuccine i posyp mieszanką krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Szkło MarsalaSzkło Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn