Fettuccine z kozim serem i sosem Salami

Fettuccine z kozim serem i sosem Salami
Fettuccine z kozim serem i sosem Salami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 651 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz łagodny kozi ser, czosnek, fettuccine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir, Pikantna kanapka Salami z oliwkową Tapenadą i kozim serem, oraz Fettuccine z kozim serem i papryką.

Instrukcje

1
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettuccine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Tymczasem w dużym garnku roztopić masło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, do miękkości, 3 do 5 protokół. Podnieś ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać bulion; doprowadzić do duszenia. Zamieszać w śmietanie i doprowadzić tylko z powrotem na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Dodać kozi ser i ubić na gładką masę. Wymieszać z salami, bazylią i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Odcedzić fettuccine i dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Podgrzać, mieszając, na bardzo małym ogniu przez 1 do 2 minut, aby makaron wchłonął część sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Rekomendacja wina: sauvignon blanc dobrze komponuje się z kozim serem. Dobrym wyborem jest Pouilly-Fum z Doliny Loary we Francji lub California sauvignon blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Ser KoziSer Kozi
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn