Fettuccine z grzybami i parmezanem
Fettuccine z grzybami i parmezanem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 7,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 364 kalorie, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, czapki z boczniaka, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa Fettuccine z grzybami, Parmezan Polenta z cytryną tymianek Grzyby Dzikie, oraz Żółte pomidory faszerowane grillowanymi grzybami i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, grzyby, i czosnek; smażyć 6 minut lub aż wilgoć odparuje.
Dodać sherry; gotować przez 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje.
Dodaj bulion; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Natkę pietruszki wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz sera.
Dodaj makaron, podrzucając do płaszcza. Łyżka około 1 1/3 szklanki mieszanki makaronu w każdej z 6 płytkich misek; top równomiernie z serem.