Fettuccine Italiana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fettuccine Italianan. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, skrobię kukurydzianą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paellan Italiana, Domowe ciasto na pizzę i sos-wybór Italiany, oraz Fettuccine O Niskiej Zawartości Tłuszczu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem w dużym rondlu, saute kiełbasa, szparagi, grzyby, cebula, czosnek i tymianek w oleju, aż warzywa będą miękkie.
Połącz skrobię kukurydzianą i bulion, aż będzie gładka; wymieszaj z mieszanką kiełbas. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodać do mieszanki kiełbasy; wrzucić do herbu.