Fettuccine Florentine
Fettuccine Florentine wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz produkt serek proces, pieprz, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Fettuccine Florentine, Egg Florentine, oraz Panini Florentine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; saute do miękkości.
Połączyć mleko i mąkę, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać do mieszanki czosnku; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 6 do 8 minut lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z serem śmietankowym i 1/4 szklanki parmezanu; gotować, stale mieszając, 2 minuty lub do rozpuszczenia serów.
Makarony gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Makaron umieścić w misce.
Dodać mieszankę serową, szynkę i groszek; wrzucić delikatnie.
Posypać pozostałymi 2 łyżeczkami parmezanu i pieprzem.