Fettuccine Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 335 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, skórkę z cytryny, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Spróbuj Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kalafior, bulion i 1 szklankę wody w małym garnku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować, aż kalafior będzie bardzo miękki, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut. Ostrożnie puree kalafior i cały płyn w blenderze, aż będzie bardzo gładki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dobrze spuścić, rezerwując około 1 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać puree z kalafiora i odparowane mleko i doprowadzić do duszenia. Gotować, aż lekko zgęstnieje, 5 minut i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w grochu aż do ogrzania przez, 2 protokół. Wrzucić ugotowany makaron, parmezan i około 1/2 szklanki wody makaronu, aż makaron są powlekane, ale SOS jest nadal luźne.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Całe Dojrzałe Oliwki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Zdjąć z ognia i wrzucić masło, posiekaną natkę pietruszki i skórkę z cytryny. (Jeśli sos wydaje się gęsty, dostosuj konsystencję do pozostałej wody z makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Srebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztka
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Podawać natychmiast posypane posiekaną natką pietruszki.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.