Feta-Miętowy Sos Do Maczania

Feta-Miętowy Sos Do Maczania
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu feta-mięta. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka sera feta, liści mięty, jogurtu greckiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Souvlaki jagnięce z sosem feta-mięta, Placki z grochu, mięty i fety z sosem jogurtowo-miętowym (bezglutenowe, bez ziarna), oraz Sos do maczania miętowo-daktylowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w misce, przykryć i schłodzić, aż będą gotowe do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mieszanina może zagęścić podczas chłodzenia. Do cienkiego sosu ubij 1 do 2 łyżek wody, soku z cytryny lub oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn