Feta i czerwona papryka Pizza

Feta i czerwona papryka Pizza
Fetan i czerwona papryka Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto na pizzę, oregano, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Papryka-Makaron Feta, Kurczak w papryce z Fetanem Orzo, oraz Bakłażan Z Papryką, Fetą I Zielonymi Oliwkami.

Instrukcje

1
Otwórz otwory wentylacyjne w pokrywie i dnie grilla w czajniku i połóż 25 brykietów na każdym z 2 przeciwległych stron DNA, pozostawiając środek czysty. Stojak olejowy i umieść go klapami nad brykietami (w celu dodania większej liczby brykietów), od 5 do 6 cali nad nimi. Lekkie brykiety. (Są gotowe, gdy szarawy biały, 20 do 30 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na dysk. Pył ciasto i ręce z mąki. Trzymając 1 krawędź 1 kawałka ciasta w powietrzu obiema rękami i pozwalając na dotknięcie dolnej powierzchni roboczej, poruszaj rękami wokół krawędzi (jak obracanie kierownicy), umożliwiając rozciągnięcie masy ciasta do około 6 cali. Mąka pięści i z nimi rozciągnąć ciasto od środka spodu, obracając ciasto, aby utrzymać szorstkie koło, aż do około 10 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Ułożyć na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia, następnie lekko mąkę z ciasta i przykryć innym arkuszem folii. Powtórz formowanie z pozostałym kawałkiem ciasta i ułóż na wierzchu pierwszej rundy, lekko zalewając i przykrywając folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Czosnek wymieszać z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Wyrzucić folię z wierzchniej skórki i lekko posmarować 1 łyżką oleju czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Trzymając folię pod spodem, Odwróć skorupę, naoliwioną stroną w dół, na stojaku z grillem. Powtórz z pozostałą skórką. Przykryć grill i gotować, aż spody skórki są złotobrązowe, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Skórki obrócić 2 metalowymi szpatułkami, następnie posmarować każdą łyżką oleju czosnkowego i posypać papryką, fetą, oregano oraz solą i pieprzem do smaku. Przykryć grill i gotować 5 do 7 minut więcej, lub do spodu są złociste i ser lekko topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn