Feta i czerwona papryka Pizza
Fetan i czerwona papryka Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto na pizzę, oregano, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Papryka-Makaron Feta, Kurczak w papryce z Fetanem Orzo, oraz Bakłażan Z Papryką, Fetą I Zielonymi Oliwkami.
Instrukcje
Otwórz otwory wentylacyjne w pokrywie i dnie grilla w czajniku i połóż 25 brykietów na każdym z 2 przeciwległych stron DNA, pozostawiając środek czysty. Stojak olejowy i umieść go klapami nad brykietami (w celu dodania większej liczby brykietów), od 5 do 6 cali nad nimi. Lekkie brykiety. (Są gotowe, gdy szarawy biały, 20 do 30 minut.)
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę na dysk. Pył ciasto i ręce z mąki. Trzymając 1 krawędź 1 kawałka ciasta w powietrzu obiema rękami i pozwalając na dotknięcie dolnej powierzchni roboczej, poruszaj rękami wokół krawędzi (jak obracanie kierownicy), umożliwiając rozciągnięcie masy ciasta do około 6 cali. Mąka pięści i z nimi rozciągnąć ciasto od środka spodu, obracając ciasto, aby utrzymać szorstkie koło, aż do około 10 cali średnicy.
Ułożyć na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia, następnie lekko mąkę z ciasta i przykryć innym arkuszem folii. Powtórz formowanie z pozostałym kawałkiem ciasta i ułóż na wierzchu pierwszej rundy, lekko zalewając i przykrywając folią.
Czosnek wymieszać z olejem.
Wyrzucić folię z wierzchniej skórki i lekko posmarować 1 łyżką oleju czosnkowego.
Trzymając folię pod spodem, Odwróć skorupę, naoliwioną stroną w dół, na stojaku z grillem. Powtórz z pozostałą skórką. Przykryć grill i gotować, aż spody skórki są złotobrązowe, o 4 protokół.
Skórki obrócić 2 metalowymi szpatułkami, następnie posmarować każdą łyżką oleju czosnkowego i posypać papryką, fetą, oregano oraz solą i pieprzem do smaku. Przykryć grill i gotować 5 do 7 minut więcej, lub do spodu są złociste i ser lekko topi.