Feta-burgery nadziewane z grillowaną cebulą na zakwasie

Przepis hamburgery Nadziewane fetą z grillowaną cebulą na zakwasie może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 527 kalorii, 46g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser feta, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Feta Nadziewane Burgery, oraz Burgery Z Indyka Faszerowane Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; delikatnie wymieszać i uformować w 8 cienkich pasztecików.
Ułożyć 1 kawałek sera feta na środku każdego z 4 placków. Top z pozostałych 4 pasztecików, dociskając krawędzie do uszczelnienia.
Plastry cebuli posmarować 2 łyżeczkami oleju, posypać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować na lekko nasmarowanej patelni grillowej lub na patelni na średnim ogniu 4 minuty z każdej strony lub do miękkości i lekko zwęglone.
Przełożyć na talerz i ogrzać.
Dodaj hamburgery na patelnię; gotować 6 minut z każdej strony.
Przełożyć na talerz i ogrzać.
Kromki chleba posmarować pozostałymi 4 łyżeczkami oleju.
Dodaj do patelni i tosty o 1 minutę z każdej strony lub do lekko złoty.
Rozprowadzić musztardę Dijon równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba. Top każdy z 1 plaster cebuli, 3 plastry pomidora, i 1 burger.