Feta-burgery nadziewane z grillowaną cebulą na zakwasie

Feta-burgery nadziewane z grillowaną cebulą na zakwasie
Przepis hamburgery Nadziewane fetą z grillowaną cebulą na zakwasie może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 527 kalorii, 46g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser feta, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Feta Nadziewane Burgery, oraz Burgery Z Indyka Faszerowane Fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; delikatnie wymieszać i uformować w 8 cienkich pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
2
Ułożyć 1 kawałek sera feta na środku każdego z 4 placków. Top z pozostałych 4 pasztecików, dociskając krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
3
Plastry cebuli posmarować 2 łyżeczkami oleju, posypać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować na lekko nasmarowanej patelni grillowej lub na patelni na średnim ogniu 4 minuty z każdej strony lub do miękkości i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć na talerz i ogrzać.
5
Dodaj hamburgery na patelnię; gotować 6 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć na talerz i ogrzać.
7
Kromki chleba posmarować pozostałymi 4 łyżeczkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dodaj do patelni i tosty o 1 minutę z każdej strony lub do lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Rozprowadzić musztardę Dijon równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba. Top każdy z 1 plaster cebuli, 3 plastry pomidora, i 1 burger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
CebulaCebula
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn