Faszerowane pieczarki Portobello z oliwkami i karmelizowaną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj nadziewane grzyby Portobello z oliwkami i karmelizowaną cebulą spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz czapki z grzybami portobello, oliwę z oliwek, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Portobello Steak Burger z karmelizowaną cebulą, Grill Portobello Grillowany ser z karmelizowaną cebulą, oraz Paszteciki Portobello ze szpinakiem, białą fasolą i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżką usunąć łodygę i brązowe skrzela z spodu grzybów; wyrzucić skrzela.
Na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania ułożyć grzyby, od strony łodygi w dół.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut; pieczarki schłodzić na blasze.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 12 protokół. Wymieszać z winem, octem, 1 łyżeczką tymianku i solą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut. Odkryć i zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej; gotować 5 minut lub aż płyn odparuje. Wymieszać z oliwkami, skórką i pieprzem.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1 1/2 szklanki.
Połącz 1 łyżeczkę tymianku, okruchy, ser i natkę pietruszki. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki oliwek do każdego grzyba; top z około 3/4 szklanki mieszanki sera.
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.