Faszerowane Manicotti
Nadziewane Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz muszle manicotti, tymianek, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pociski, możesz podążać tym daniem głównym z Deserowe Tacos z Ciasteczkowymi cienkimi muszelkami, czekoladowym Ganache, nadzieniem ze świeżych owoców i limonkowym CocoWhip jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Faszerowane Manicotti, Manicotti Nadziewane Szynką, oraz Faszerowane Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Manicotti gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Na dużej patelni, gotować wołowinę, cebula i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać w sosie pomidorowym, oregano i tymianku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać 1/2 szklanki sera; mieszać do rozpuszczenia.
Stuff pół mieszanki mięsa do muszli manicotti; zorganizować w nasmarowane 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia. Łyżka pozostałej mieszanki mięsa na muszli.
Piec w temperaturze 325° C przez 20 minut.
Posypać pozostałym serem; piec 5-10 minut dłużej lub do czasu podgrzania i rozpuszczenia sera.