Faszerowana Zielona Papryka
Nadziewane zielone papryki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól i mielony pieprz, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 56 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Faszerowana Zielona Papryka, Faszerowana Zielona Papryka I, oraz Faszerowana Zielona Papryka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Zielona papryka gotować we wrzącej wodzie do miękkości, 5 do 8 minut; odcedzić.
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, łamanie na małe kawałki z łopatką, jak gotuje, aż całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Przełożyć wołowinę do dużej miski.
Ryż, seler, cebulę i około połowę sosu pomidorowego wymieszać z mieloną wołowiną; doprawić solą i pieprzem. Stuff gotowanej zielonej papryki z mieszanki mielonej wołowiny.
Ułóż nadziewane papryki w naczyniu do pieczenia.
Wlać wystarczającą ilość wody do naczynia do pieczenia do około 1 cala głębokości.
Resztę sosu pomidorowego polać papryką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się przez, o 30 protokół.