Faszerowana Pieczeń Z Polędwicy Wołowej
Faszerowana pieczeń z polędwicy wołowej wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 194 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Za 100 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pietruszki, pieczeń z polędwicy wołowej, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Z Polędwicy Nadziewanej Jabłkiem, Pieczeń Wieprzowa Z Polędwicy: Najlepsza, oraz Grill polędwica pieczeń dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni ugotuj sześć pasków boczku na średnim ogniu, aż będą chrupiące.
Wyjmij Na Ręczniki papierowe;odcedź, zachowując 3 łyżki stołowe. Boczek pokruszyć i odstawić. W kroplówkach podsmaż cebulę, seler i marchewkę, aż będą chrupiące.
Zdjąć z ognia; dodać bułkę tartą, pietruszkę, czosnek w proszku, pieprz i boczek.
Odstawić do wchłonięcia płynu.
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Wytnij wzdłuż szczeliny w dół środka pieczeni do 1/2 cala. DNA. Otwórz pieczeń, aby leżała płasko;przykryj folią. Spłaszcz do 1 cala. grubość.
Usuń plastik; rozłóż farsz na mięsie do 1 cala. krawędzi. Zamknij pieczeń i zawiąż na 1-in. interwały z ciągiem kuchennym.
Umieść na stojaku na płytkiej brytfannie.
Pokrój pozostałe paski boczku na pół; ułóż na wierzchu pieczeni.
Piec bez przykrycia, 1-1 / 2 do 2 godzin lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek z polędwicy wołowej. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Calista Coast Range Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.