Faszerowana papryka z wołowiną, ryżem, szpinakiem i serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać nadziewane papryki z wołowiną, ryż, szpinak i ser spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka stylu wołowiny i ryżu, potrójny szpinak, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka faszerowana wołowiną i ryżem, Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem, oraz 5 Faszerowanych Słodką Papryką Serowo-Szpinakową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię lub patelnię grillową. Nasiona papryki chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Szpinak i ostrą wołowinę oraz ryż pomidorowy ułożyć na papryce, układając je na środku każdej papryki. Wierzch obficie z tartym serem i topić ser pod brojlerem 3 do 5 minut, następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)