Faszerowana papryka na barbie
Nadziewane papryki na barbie jest bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 447 osób. Udaj się do sklepu i odbierz sznurek, orzeszki piniowe, gorgonzolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tort Urodzinowy Barbie, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka.
Instrukcje
Zrobić farsz: rozgrzać olej na średniej patelni z pokrywką i podsmażyć orzeszki piniowe do lekko upieczonego, następnie dodać ryż i smażyć, aż ziarna będą błyszczące. Czosnek wymieszać, dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować przez 10 minut, aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić i wymieszać z dymką, pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą, gorgonzolą i świeżymi ziołami. Dobrze przyprawić i pozostawić do ostygnięcia.
Papryki: pokroić wokół łodygi z jednego pieprzu, usunąć i odstawić. Zrobić jeden rozciąć długość pieprzu i delikatnie otworzyć.
Łyżka trochę nadzienia do jamy pieprzu, uważając, aby nie przepełnić.
Weź około metra długości sznurka kuchennego i owinąć kilka razy środkowy punkt wokół łodygi pieprzu, wiążąc go mocno.
Top z łodygi i owinąć końce sznurka kilka razy wokół pieprzu, aby zabezpieczyć nadzienie. Związać końce w węzeł.Powtórz z innymi paprykami.
Podsmażyć nadziewane papryki na umiarkowanym ogniu przez 15-20 minut, delikatnie obracając, aż papryka będzie równomiernie rumiana. Nie martw się, jeśli znaki sznurka i jeśli papryka podzielić zbyt dużo zawinąć je w kawałek folii i zakończyć gotowanie w folii owijki.