Faszerowana Kabocha z arabskim gulaszem jagnięcym

Faszerowana Kabocha z arabskim gulaszem jagnięcym
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Faszerowana Kabocha Squash z arabskim gulaszem jagnięcym może być super przepis do wypróbowania. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz mięso gulasz z jagnięciny, rosół z kurczaka, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni middl eastern. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Dzikie Grzyby Kuskus Jagnięcina Faszerowana Kabocha Squash, Mia Bamian Arabski gulasz z jagnięciny i okry, oraz Kabocha Nadziewana Wieprzowiną I Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę. olej w 5-do 6-qt. pan na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Jagnięcinę posypać 3/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz, następnie brązowy w oleju, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Przenieść jagnięcinę do miski i zmniejszyć ogień pod patelnią do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj szalotki, 1 łyżka. olej i 1/4 szklanki bulionu na patelnię; wymieszać, aby poluzować rumiane kawałki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są rumiane, 7 do 10 minut; dodać plusk wody, jeśli kapanie zaczynają się ściemniać. Powrót mięsa na patelnię i posypać baharat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
BaharatBaharat
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj 2 więcej filiżanek bulionu, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, dodając kolejną 1/4 szklanki bulionu, jeśli patelnia zacznie wysychać. Wymieszaj ryż i pomidory i wróć do wrzenia. Tymczasem Kontynuuj przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Z krótkim nożem, ostrożnie wyciąć wokół łodygi squasha, aby 4-in. lid. Wyciągnij pokrywę nożem stołowym. Zeskrobać i wyrzucić nasiona z pokrywki i squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Wyszczotkuj wnętrze squasha i wnętrze pokrywy z pozostałą 1 łyżką. olej, a następnie posypać je pozostałą 1/4 łyżeczki. każdy sól i pieprz, przewracając squash do płaszcza równomiernie. Ustaw squash na obramowanej blasze do pieczenia. Ukłucie widelcem w kilku miejscach u góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Napełnij squasha tak dużą ilością gulaszu, jak pasuje. Ustaw pokrywkę w miejscu i piec, aż squash będzie po prostu miękkie wewnątrz po przekłuciu, 70 minut do 1 1/2 godziny. Tymczasem pozostałą łyżkę dusić na małej patelni bochenkowej, przykryć folią i piec 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Szczypiorek wymieszać do gulaszu na patelni i w kabaczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Przenieść squasha na talerz z 2 szerokimi szpatułkami (squash może się trochę podzielić, to jest w porządku). Użyj dużej metalowej łyżki, aby zgarnąć squasha i dusić w miseczkach do zupy, dodając gulasz z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn