Faszerowana cukinia opowieść o kolonoskopii

Need a wegetariańska przystawka? Faszerowana cukinia opowieść o kolonoskopii może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 117 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazylii, pistacji, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Tall Tale, oraz Opowieść o dwóch opatrunkach.
Instrukcje
Gotować farro w dużej ilości szybko wrzącej osolonej wody do miękkości, o 30 protokół.
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Posmaruj 5-ćwiartkowe danie zapiekane z oliwą z oliwek.
Pokrój cukinię na pół wzdłuż i użyj baller melona lub ząbkowane łyżka do usunięcia wnętrzności cukinii, aby to, co wygląda jak kajak. Jeśli używasz melona, użyj dużej miarki, aby usunąć większość miąższu w kulkach, a następnie małej miarki, aby wygładzić boki. Pozostaw około 1/4 cala ciała po bokach i trochę więcej na dole. Zbierz miąższ na desce do krojenia i grubo posiekaj.Doprawić wnętrze łodzi cukinii lekko solą i parą nad szybko wrzącą wodą, aż stanie się prawie miękki, około 5 minut.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni i dodać cebulę. Gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać czerwoną paprykę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać posiekaną miąższ cukinii i bazylii i gotować do wyschnięcia, o 10 protokół.
Zwiększyć ciepło do wysokiej.
Dodać grzyby i gotować do miękkości, 5 protokół.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodać białe wino i gotować do wyschnięcia. Odstawić do ostygnięcia.
Wymieszać ugotowane farro, pistacje i feta do schłodzonej mieszanki warzywnej. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, a następnie wymieszać z wydrążoną cukinią. Zajmie to 4 do 6 łyżek na połowę cukinii.Ułożyć nadziewaną cukinię w naczyniu z tarką; mogą one pasować dość ciasno.
Posyp szczyty bardziej pokruszoną fetą.
Wlać wodę do naczynia do pieczenia, więc po prostu pokrywa dno.
Piec, aż Topy rumiane, o 15 do 20 protokół.
Skropić wierzch każdej cukinii odrobiną oliwy z oliwek, przenieść na półmisek i rozsypać na bardziej poszatkowanej bazylii.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.Jak to: jak Ładowanie...