Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette

Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę ze słodką cebulą Vinaigrette spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziarnistej musztardy dijon, pietruszka z płaskim liściem, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette, Fasolka szparagowa z prażoną cebulą Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać cebulę, ocet, musztardę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Marynować około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Tymczasem fasolę gotować w dużym garnku z dobrze osoloną wrzącą wodą, odkrytą, aż będzie miękka, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przenieś do dużej Lodowej łaźni, aby przestać gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Odcedzić i osuszyć.
5
Olej i natkę pietruszki ubić na mieszankę cebuli, a następnie wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
FasolaFasola
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel '07 orChâteau de Chamirey
Składniki, których będziesz potrzebować
ZinfandelZinfandel
3
Mercurey Rouge '07
1
Fasolę można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić w zamykanym worku. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z winegretem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
FasolaFasola
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn