Fasolka szparagowa z szalotką

Fasolka szparagowa z szalotką
Fasola szparagowa z szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz masło, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Fasolka szparagowa z szalotką, Fasolka Szparagowa Z Szalotką Przepis, oraz Fasola Szparagowa Z Musztardowym Sosem I Suszoną Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą tylko przez 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Natychmiast odcedzić i zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać masło i olej w bardzo dużej patelni saute (12-calowa Średnica) lub duży garnek i saute szalotki na średnim ogniu przez 5 do 10 minut, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać do szalotki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, rzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podgrzewaj tylko do momentu, aż fasola będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
Jeśli używasz zwykłej fasolki szparagowej, blanszuj je przez około 3 minuty, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn