Fasolka szparagowa z sosem Pieczarkowo-Madera

Fasolka szparagowa z sosem Pieczarkowo-Madera
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Fasolka szparagowa z sosem Grzybowo-Maderskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, grzyby shiitake, boczniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasolka szparagowa z sosem grzybowym XO, Fasolka szparagowa w kremowym sosie grzybowym, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Cremini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić 2 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wszystkie grzyby i tymianek; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TymianekTymianek
3
Dodać 2 łyżki szalotki; smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
4
Dodaj Maderę i gotuj na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz wyparuje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
5
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół. Odstawić SOS. Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
KremKrem
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Drenaż.
7
Przełożyć do miski z lodowatą wodą; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Drenaż. (Sos i fasola mogą być wykonane 6 godzin wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SOSSOS
9
Wlać wystarczającą ilość oleju do dużego głębokiego rondla, aby osiągnąć głębokość 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Rozgrzać olej do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Umieść 1/4 porów w małym metalowym sitku. Przecedzić na olej; smażyć na złoty kolor, 40 sekund. Podnieś sitko z oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
12
Odcedzić pory na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałymi porami w kolejnych 3 partiach. Pory doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
13
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać fasolę i pozostałe 1 łyżka szalotki; wrzucić do ogrzewania przez. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
FasolaFasola
15
Fasolę ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
16
Przynieś sos na wolnym ogniu. Łyżka sosu na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SOSSOS
17
Posypać smażonymi porami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn