Fasolka szparagowa z rumianym masłem
Fasolka szparagowa z rumianym masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 74 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pekan, fasola, skórka cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Migdałami, Fasolka Szparagowa Z Rumianym Masłem I Orzechami Laskowymi Przepis, oraz Smażona fasolka szparagowa z boczkiem i orzechami pekan.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, umieścić fasolę w 1 cal wody.
Podgrzać do wrzenia. Gotować odkryte 6 do 8 minut lub aż chrupiące-miękkie (nie powinny być "skrzypiące", gdy ugryziesz w jeden); odcedzić. Trzymaj ciepło.
Tymczasem w rondlu 1-quart roztopić masło na małym ogniu. Uważaj, aby nie spalić masła, bo będzie smakowało gorzko. Wymieszać z orzechami pekan.
Podgrzewaj, ciągle mieszając, aż masło będzie złocisto brązowe. (Jeśli dno rondla jest ciemne, może być trudno dostrzec różnicę między brązowym masłem a spalonym masłem. Spróbuj łyżką trochę masła na białym talerzu, aby zobaczyć kolor wyraźniej.) Natychmiast zdjąć z ognia.
Wlać mieszaninę masła na fasoli; wrzucić do herbu.
Posypać skórką z cytryny.