Fasolka szparagowa z Radicchio
Fasolka szparagowa z Radicchio może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Fasolka szparagowa z Radicchio, Fasolka Szparagowa & Radicchio Z Ogolonym Parmezanem, oraz Radicchio Slaw Z Zieloną Fasolką I Kalafiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Oderwać końce fasoli. Rdzeń radicchio i drobno pokroić. Blanszować fasolę w wodzie, aż będzie miękka, 5 do 7 minut.
Dobrze spuścić i rezerwy patelni.
Powrót patelni na średnim ogniu i dodać masło. Po rozpuszczeniu wymieszać z radicchio i czosnkiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sałata lekko zwiędnie, o 3 protokół.
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj fasolę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie bardzo miękka, o 2 protokół. Doprawić sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem do smaku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;