Fasolka szparagowa z przyprawami

Fasolka szparagowa z przyprawami
Fasolka szparagowa z przyprawami to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu i w sumie 127 kalorii. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 5 fanów. Mieszanka soku z cytryny, octu jabłkowego, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola, Smażona fasolka szparagowa-najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej, oraz Zielona Przyprawa Pieczony Dorsz.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników; odstawić. Na dużej patelni podsmaż zieloną fasolkę i grzyby na maśle, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj mieszaninę soku z cytryny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WarzywaWarzywa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn