Fasolka szparagowa z prażonymi pomidorami i gorczycą
Fasolka szparagowa z prażonymi pomidorami i ziarnami gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 123 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 92%. Spróbuj Fasolka szparagowa z prażonymi pomidorami i gorczycą, Fasolka szparagowa z prażonymi pomidorami i kminkiem, oraz Fasolka szparagowa z pomidorami z palonych winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Pokryj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem nasion gorczycy i wrzucić do herbu.
Przełożyć fasolkę szparagową i pomidory.
Przenieść warzywa na przygotowaną patelnię i posypać gorczycą na wierzchu. Pieczemy od 15 do 20 minut, aż warzywa będą miękkie i złociste.