Fasolka szparagowa z pesto orzechowym
Fasolka szparagowa z pesto z orzecha włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 242 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, sok z cytryny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pesto i makaron orzechowy z zieloną fasolką, Orzech-Szalotka Fasola Szparagowa, oraz Sałatka z fasolką szparagową i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z lekko osoloną wrzącą wodą, gotować fasolę, aż będzie chrupiąca-miękka, o 3 protokół.
Odcedzić i uruchomić pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Tymczasem, toast orzechy włoskie na patelni na średnim ogniu, aż lekko złoty, 6 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu. Połowę orzechów włoskich należy zarezerwować, a resztę zmiażdżyć w plastikowej torebce zamykanej za pomocą poundera do mięsa lub wałka do ciasta. W dużej misce, ubić razem olej, sok z cytryny, sól, i kilka zmielonych pieprzu.
Dodać pokruszone orzechy włoskie, całe orzechy włoskie, i fasola i wrzucić do herbu dobrze.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)