Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami

Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami
Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Mieszanka oliwek nadziewanych Jumbo pimento, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami, Kurczak Z Migdałami I Zielonymi Oliwkami, oraz Tilapia z prażonymi migdałami i zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę pokroić na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Umieść fasolę na patelni i dodaj wrzącą wodę na pokrycie. Fasolę gotować we wrzącej wodzie 3 do 4 minut, dodać rodzynki na patelnię i gotować 2 minuty więcej, aby pulchne rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Fasolę i rodzynki odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię z powrotem na piecu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
5
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, a następnie odsączone fasolę i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać oliwki do patelni i ogrzać je. Wrzucić fasolę, rodzynki i oliwki z migdałami i wyłączyć ogień. Fasolę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Fasolę przełożyć do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn