Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami

Fasolka szparagowa z oliwkami, rodzynkami i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Mieszanka oliwek nadziewanych Jumbo pimento, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami, Kurczak Z Migdałami I Zielonymi Oliwkami, oraz Tilapia z prażonymi migdałami i zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę pokroić na 2-calowe kawałki.
Umieść fasolę na patelni i dodaj wrzącą wodę na pokrycie. Fasolę gotować we wrzącej wodzie 3 do 4 minut, dodać rodzynki na patelnię i gotować 2 minuty więcej, aby pulchne rodzynki.
Fasolę i rodzynki odsączyć.
Umieść patelnię z powrotem na piecu na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, a następnie odsączone fasolę i rodzynki.
Dodać oliwki do patelni i ogrzać je. Wrzucić fasolę, rodzynki i oliwki z migdałami i wyłączyć ogień. Fasolę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Fasolę przełożyć do naczynia.