Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-koperkowym
Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-koperkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z glazurowaną szalotką w maśle cytrynowo-koperkowym, Koper Cytrynowy Zielona Fasola, oraz Koper Cytrynowy Zielona Fasola.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową i 1 łyżeczka soli we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 2 minuty lub do chrupkiego-przetargu; odcedzić i usunąć fasolkę szparagową.
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać czosnek i podsmażyć 30 sekund. Wymieszaj pozostałą 1/2 łyżeczki soli, skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Dodać fasolkę szparagową i posiekany koperek, podrzucając do herbu.
Dekorować, w razie potrzeby.