Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, masła, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowanym Masłem Szalotkowym, Fasolka Szparagowa Z Masłem Balsamicznym, oraz Młode ziemniaki z masłem balsamicznym i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet i szalotki połączyć w dużym rondelku. Gotuj na średnim ogniu, aż większość octu zostanie wchłonięta (około 1 łyżka płynu powinna pozostać w patelni), często mieszając, około 6 minut.
Przenieść mieszaninę do małej miski; całkowicie ostudzić.
Dodać masło; wymieszać widelcem do wymieszania.
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 6 minut.
Drenaż. Odśwież pod zimną wodą; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi. (Masło balsamiczne-szalotka i fasola mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.)
Połącz fasolę i masło balsamiczne szalotka w dużej patelni nonstick. Wrzucić na średnim ogniu, aż fasola są ogrzewane przez, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.