Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym
Czosnkowo-maślana fasolka szparagowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, grzyby, fasola, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami, Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową umieścić w dużym rondlu, przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować przez 8-10 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć grzyby na maśle do miękkości.
Dodać cebulę w proszku i czosnek w proszku.
Fasola Drain; dodać do patelni i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem.