Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą
Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu jabłkowego, olej roślinny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowana cebula z zielonymi pomidorami, Zielona sałatka z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, podgrzać 1/2 szklanki wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolkę szparagową; przykryć i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić objęte 10 do 12 minut lub do miękkości.
Odcedzić; schłodzić w durszlaku pod zimną bieżącą wodą.
W międzyczasie w płytkiej misce wymieszaj ocet, cukier, sól i pieprz, aż cukier się rozpuści.
Dodać cebulę; wrzucić do herbu.
Odstawić 10 minut, rzucając od czasu do czasu.
Odcedzić, rezerwując 1 łyżkę octu mieszaniny.
W średniej misce, miejsce fasoli; top z cebulą.
Skropić reserved mieszaniny octu i oleju; wrzucić do herbu.