Fasolka szparagowa z grzybami i szalotką
Fasolka szparagowa z grzybami i szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szalotka i fasola szparagowa, Fasolka szparagowa z szalotką, oraz Fasolka Szparagowa Z Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż zieloną fasolkę do miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej z wodą. Przykryć szczelnie i podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 4 minuty. Ostrożnie zdjąć pokrywę, odsączyć w durszlaku, wytrząsając nadmiar wody i odstawić.
Podczas gotowania fasoli, rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej patelni nonstick.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż woda, którą uwalniają odparuje i zaczynają brązowieć, o 10 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i mieszać do połączenia i rewarm. Doprawić solą i pieprzem i podawać.