Fasolka szparagowa z glazurowaną szalotką w maśle cytrynowo-koperkowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Fasolka szparagowa z glazurowanymi szalotkami w maśle cytrynowo-koperkowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz szalotki, sok z cytryny, fasola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Glazurowaną Szalotką I Cytryną, Koper Cytrynowy Zielona Fasola, oraz Zielona fasola cytrynowo-koperkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, podgrzać 1 do 2 cale wody do wrzenia.
Dodać fasolę; gotować odkryte 8 do 10 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Odcedzić; wrócić do holenderskiego piekarnika.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać z cukrem. Gotować od 2 do 3 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż szalotka będzie szkliwiona i brązowa. Wymieszaj sok z cytryny, Koper i sól.
Dodaj mieszankę szalotki do zielonej fasoli; wrzucić do herbu.